Retur och support!


Bytesrätt gäller i 14 dagar.

Vid hantering av reklamationer tillämpar vi alltid Konsumentköplagen. Vid reklamation kontaktar du oss så snart du upptäckt felet. När vi fått varan och reklamationen blivit godkänd, skickar vi dig en ny vara och ersättning för returfrakten. Alternativt återbetalar vi dig vad du lagt ut för varan och ersätter dig för returfrakten. Det är viktigt att du meddelar oss om hur du vill göra.

Vid återbetalning får du pengarna tillbaka inom 7 dagar om du lämnat ditt kontonummer (bankgiro/postgiro/bankkonto), i annat fall kan det ta längre tid. (OBS. Vid angivelse av bankkonto - glöm inte bankens namn, clearingnr och kontonr). Har du använt kreditkort vid betalning så för vi tillbaka pengarna till ditt kort.

Personlig hjälp

Vi arbetar för att du ska få så bra service som möjligt före, under och efter ditt köp hos oss. Är du det minsta osäker på hur vår hemsida fungerar eller har frågor kring specifika produkter så är du alltid välkommen att ringa oss. Gäller ditt ärende en tidigare order ber vi dig ha order-ID till hands.

Ångerrätt
Distansavtalslagen gäller vid beställning genom vår hemsida. Du har från det att du mottagit varan retur- och bytesrätt i 14 dagar. Varan måste returneras i oskadat skick och vara helt oanvänd. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Om det är en reklamation på grund av skadad vara eller att NoComply har skickat fel vara står vi för alla kostnader.