2019 WMNS Metric 141/ 2017 WMSN Trek

Reducerat pris! 2019 WMNS Metric 141/ 2017 WMSN Trek Visa större

Liquid Force

3 259 kr

-4 899 kr

8 158 kr

  • 141

Metric är baserat på Raph shapen men med en mjukare flex. Den ger en progressiv känsla då den inte har några kanaler i tip och tail. Avsaknaden av kanaler i tip och tail gör att man inte får ”hangups” när man pressar på rails. Metric kommer med det nya FlexTrack systemet, som ger brädan ett mycket bättre och kontrollerat flex. Med flextrack får man en helt annan känsla när man pressar på rails eller skär in till en kicker. Metric är en bräda avsedd tjejer på alla nivåer som kör park.

Trek 4D bindning. Helt ny bindning för 2017. LiquidForce har tagit fram ett helt nytt chassi för bindningar som dom kallar för 4D. Största nyheten med detta är att infästningen till brädan sker i 45 graders vinkel in under foten. På det sättet har man minskat bottenplattans storlek, vilket medför att man får ett bättre flex i brädan som inte hindras av en stor bindning.

Trek bindningen kommer med löstagbar innersko som man kan behålla på foten när man går runt, perfekt för åkning i park när man går tillbaka till starten. Innerskon har en rejäl sula som är skön att gå runt i. Innerskon kommer med snörning. Justerbar kardborre för att sätta fast innerskon i bindningen.

7 andra produkter i samma kategori: